placeholder

placeholder

Ett spännande seminarium om hur du skapar bättre affärer i en disruptiv värld 

Digitala kanaler har helt förändrat tjänsteutbud och köpprocesser inom business-to-business. Innan en säljare kontaktas har kunden ofta gjort en stor del av införsäljningsarbetet på egen hand, utan att du vet om det. Därför är det viktigt att styra kunders och potentiella kunders upplevelse från den första kontakten till den fysiska leveransen.

Detta innebär att du måste tänka om inom ett antal delar av din marknadsföring. Du måste bli smartare och mer digital för att attrahera morgondagens kunder.

  • Du behöver ett starkt varumärke för att hävda dig i konkurrensen och ha möjlighet att få ett premiumpris.
  • Med databaserad digital marknadsföring driver du potentiella kunder till din webbsida där de kan konvertera.
  • Med personaliserad kommunikation kan du göra kunder till kunder för livet. Du ökar försäljningen och skapar starka band med dem.
  • I din storytelling kan du använda ditt ursprung som en värdeskapare.

Detta är några av de områden vi kommer att belysa under en spännande förmiddag. Du får handfasta råd från några av Sveriges ledande specialister och får insikt i hur företag som Alfa Laval, ESS och Volvo Trucks utnyttjar teknikerna i sin marknadsföring.

Njut av tennis i världklass

Som Official Sponsor till Intrum Stockholm Open har vi det stora nöjet att välkomna dig till ett av Sveriges ledande idrottsarrangemang.

I år ser vi som vanligt ett mycket starkt startfält där där ett antal av världens bästa spelare kommer till Stockholm – bl a Fabio Fognini (rankad 9 i världen), Juan Del Potro och Casper Ruud som möter de svenska Ymer-bröderna.

Dag: Fredag 18 oktober
Plats: Sheraton, Stockholm
Tid: Frukost 8.00 – 8.30
Seminarium: 8.30 – ca 12.00, följt av lunch och tennis

Vi ses!

Med vänlig hälsning,
Ulf Vanselius

Anmäl dig nedan!